Selly, făcut ”maimuță încălțată”. Replică pentru Funeriu: Prietene, ești slab! Ei au condus acest sistem dezastruos, e incredibil!
Autor: Roxana Neagu pe 05 iul 2020 / 09:50 | Educatie

Selly a răspuns după ce a fost jignit, în urma unui videoclip în care și-a exprimat opinia cu privire la examenul de Bacalaureat. 

Selly spunea că dacă examenul din Bacalaureat s-ar fi dat din lucruri care să-l ajute cu adevărat în viaţă, l-ar fi picat. 

Vezi aici mai mult: Selly, REVOLTĂ după BAC. Atac DUR la politicieni. "Fie PROȘTI, fie TICĂLOȘI. Vă dau în scris... PICAM"

În urma mesajului său, a primit și critici. Daniel Funeriu  l-a făcut ”maimuță încălțată și needucată”. 

Vezi și: Fost ministru al Educaţiei, replică după criticile lui Selly. "Dacă nu ajungi vedetă de tik-tok, rişti să o dai sever în bară"

Într-un story pe Instagram, Selly a reacționat, subliniind ironic că este devastat și atrăgând atenția că această replică a venit de la un om care a ocupat fotoliul de ministru. 

”Bă, stați așa, că eu n-am înțeles. Cumva un fost ministru al Educației, acest Funeriu, a spus despre mine că sunt o maimuță încălțată, cu figuri în cap, sau n-am înțeles eu bine? Nu, că dacă a spus asta, a trăit degeaba. Adică... mă simt complet devastat de această insultă pe care am primit-o, nu știu cum dorm la noapte. Voi vă dați seama că eu am punctat niște probleme reale și ăsta este răspunsul unui fost ministru al Educației, voi vă dați seama în ce lume ne învârtim?” a spus Selly, care a adăugat că dacă n-ar fi atât de ocupat cu găsirea unor soluții la problema din educație, ”poate m-aș angaja într-un meci de insulte cu acest Funeriu, pentru că, oricum, e teribil de slab la insulte. Prietene, ești slab, crede-mă! Dar chiar vreau să schimbăm ceva, nu să stăm să aruncăm cu noroi, când e clar că sistemul e defect și nimeni n-a făcut nimic să-l schimbe. Mi se pare incredibil cum niște oameni care au fost în funcții de conducere pot să mă blameze pe mine pentru ce am susținut în videoclipul ăla, când ei au condus acest sistem dezastruos, este incredibil și asta e toată atenția pe care i-o voi da acestui fost ministru. Închid aici subiectul, să ne concentrăm pe soluții, pentru că n-are rost altfel”. 

 

Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri