Semifinale Cupa României. Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti, rezultat decis de un singur gol / Vide
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Semifinale Cupa României. Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti, rezultat decis de un gol / Video
Semifinale Cupa României. Astra Giurgiu - Dinamo Bucureşti, rezultat decis de un gol / Video
Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Cupei României la fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de atacantul bosniac Sulejman Krpic (4), cu un şut la colţul scurt la care o parte din vină are şi portarul norvegian Gudmund Kongshavn.

Dinamo a avut mai mult iniţiativa şi a căutat golul egalării, dar nu a reuşit să înscrie, deşi a avut trei ocazii bune. Paul Anton a şutat periculos din lovitură liberă de la 22 de metri (45+1), dar portarul David Lazar a respins în corner.

Deian Sorescu (60) a nimerit exteriorul barei dintr-o altă lovitură liberă (60). Andrei Blejdea a trimis din foarfecă (76), dar mingea l-a lovit pe coechipierul său Adam Nemec.

Astra a avut şi ea o situaţie bună, dar Kongshavn a respins mingea şutată de David Canadjija şi deviată de Raul Albentosa (87). Manşa secundă va avea loc pe 12 mai. Miercuri este programată prima manşă din cealaltă semifinală, Universitatea Craiova - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Stadion Ion Oblemenco - Craiova, 19:00).

Astra şi Dinamo se vor înfrunta din nou vineri, tot la Giurgiu, în play-out-ul Ligii I. AFC Astra Giurgiu - FC Dinamo Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion Marin Anastasovici - Giurgiu A marcat: Sulejman Krpic (4). Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); arbitru de rezervă: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi) Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Felix Grigore (Bucureşti) - FRF 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel