SEMNAL DE ALARMĂ privind merele românești: Ar putea fi date în școli
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
mere
mere
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Petre Ionel, fostul lider al ALDE Dâmbovița, a tras un semnal de alarmă privitor la merele românești.

Într-o postare pe Facebook, fostul lider al ALDE Dâmbovița, Petre Ionel, a vorbit despre problemele prin care trec producătorii de mere din județ. Iată ce a spus:

„Valea Dâmboviței în plin proces de recoltare!

Vrem mere românești în supermarket-uri și piețe!

Agricultorii de pe Valea Dâmboviței, din cel mai mare bazin pomicol din țară, sunt în focuri în această perioadă, în plin proces de recoltare a fructelor. Fructe care, cel mai probabil, vor ajunge suc sau țuică pentru că oamenii nu au unde să le vândă. Au nevoie de piață de desfacere, au nevoie de forță de muncă, au nevoie se sprijinul autorităților locale și centrale. Haideți să încercăm împreună să întoarcem această perioadă pandemică în favoarea noastră!

Este momentul perfect pentru ca autoritățile centrale să îi ajute pe agricultorii români, făcându-le loc în supermarket-uri, piețe și chiar în școli. Merele românești ar fi perfecte pentru elevii care au atâta nevoie de vitamine!

Măcar acum, în al doisprezecelea ceas, haideți să ne trezim și să profităm de ultimele resurse rămase pe meleagurile mioritice!

Haideți să ne susținem reciproc în societatea în care supraviețuirea este din ce în ce mai grea!“

Valea Dâmboviței în plin proces de recoltare!
Vrem mere românești în supermarket-uri și piețe!

Agricultorii de pe Valea...

Publicată de Petre Ionel pe Sâmbătă, 10 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel