SEMNAL de ALARMĂ! Tăriceanu: Să NU facă greșeala
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și candidat la Primăria Capitalei, a tras un semnal de alarmă pentru alegători. Iată ce a spus politicianul. 

Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat în această seară în direct la interviurile DC News și DC News TV unde le-a dat un sfat important alegătorilor. 

Alegerile democratice nu înseamnă numai momentul punerii buletinului în urna de vot. Alegerile înseamnă și faza premergătoare în care candidatul se prezintă în fața alegătorilor cu un program, cu anumite proiecte pe care le expune, pe care încearcă să le explice. Aici vreau să trag un semnal de alarmă cetățenilor. Să nu facă greșeala să voteze sigle de partid pentru pentru că nu partidele vor conduce comunitățile locale în viitor, ci oamenii care sunt în fruntea acestor comunități. Deci experiența lor, politică, administrativă, capacitatea de a demonstra ce au făcut până în prezent, reprezintă criteriile principale de alegere. Nu apartenența la un partid. Asta nu este o garanție de performanță. Din contră, de foarte multe ori cred că riscăm să ne frigem, cum s-a mai întâmplat și în trecut. Deci acesta este îndemnul meu, rugămintea mea, ca alegătorii să fie foarte atenți pe cine aleg pentru următorii patru ani”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel