Senatorul PSD Ion Mocioalcă consideră Congresul PNL „un mare eșec”
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Senatorul PSD Ion Mocioalcă consideră Congresul PNL „un mare eșec”  /  Sursă foto: Facebook ion Mocioalcă
Senatorul PSD Ion Mocioalcă consideră Congresul PNL „un mare eșec” / Sursă foto: Facebook ion Mocioalcă
Ion Mocioalcă, senator al Partidului Social Democrat, consideră congresul PNL un mare eșec.

Congresul PNL s-a încheiat. După o campanie care a durat aproape 4 luni, în cele din urmă, delegații liberali l-au ales ca să-i conducă pe Florin Cîțu. Opoziția, prin vocea senatorului social democrat Ion Mocioalcă a tras câteva concluzii despre această amplă manifestare marca PNL.

„Ca om politic, care trebuie înțeles că are și el vanitățile sale, nu pot să nu mă bucur de evenimentul încheiat la Romexpo, în speță Congresul PNL, un congres pe care îl consider un mare eșec.

Îl consider un mare eșec pentru că în primul rând nu s-a discutat despre România și despre români absolut nimic, nu au venit cu nicio soluție așa cum ar fi fost normal la actuala criză sanitară și economică, ba mai mult, a fost organizat în disprețul total față de milioanele de români, nerespectându-se în niciun fel de normă sanitară, iar ceea ce am văzut acolo din punct de vedere organizatoric m-a oripilat.

În altă ordine de idei, sunt foarte bucuros de victoria pe care a avut-o Florin Cîțu la acest congres. O variantă mai bună pentru PSD nici că se putea.

Cred că și delegația din Caraș-Severin, ca să particularizăm puțin scurta mea analiză, ar fi putut fi mai inspirată. Amicii noștri din PNL și-au dat seama că rămân în afara jocului politic al partidului abia în al 12-lea ceas prinzând în extremis unul din cele 24 de locuri de vicepreședinte, ceea ce nu este rău!”, a declarat senatorul PSD de Caraș-Severin.

Ion Mocioalcă: „Dunca este la fel de slab în politică ca și în administrație”!

Parlamentarul Ion Mocioalcă a avut câteva remarci și la adresa președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, prezent la Congresul PNL: „E la fel de slab ca om politic, ca și în administrație, iar dacă în politică poate ar mai avea o șansă prin consecvență, în administrație chiar nu mai are niciuna, iar cei care l-au adus ar trebui să ne scape de el urgent”.

Senatorul Mocioalcă crede, de altfel, că va urma o perioadă complicată și are certitudinea că din nou se va face apel la responsabilitatea PSD ca partid politic, fie de a sprijini un Guvern minoritar, fie de a intra la guvernare.

„Soluția pe care eu o întrevăd sunt alegerile anticipate pentru că ceea ce gândește acum poporul român sunt sigur că este cu totul și cu totul altceva față de ceea ce s-a dorit în luna decembrie a anului trecut.

Resetându-se jocul de la zero, atunci într-adevăr putem sta la masa discuțiilor și desigur așteptăm să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat, iar partidului câștigător al alegerilor anticipate ar trebui să i se dea posibilitatea să formeze guvernul și să desemneze primul ministru și acesta nu poate fi decât PSD.

Dacă nu sunt alegeri nu ar trebui să susținem un Guvern minoritar și că nu ar trebui să intrăm la guvernare alături de PNL, iar PSD cu siguranță are oameni valoroși care ar putea conduce un Guvern de la Palatul Victoria”, a declarat senatorul PSD, Ion Mocioalcă, potrivit Reper24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel