Sergio Aguero (Manchester City) are Covid-19
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Atacantul echipei Manchester City, argentinianul Sergio Aguero, a fost confirmat cu coronavirus, a anunţat joi gruparea din Premier League.

După ce am fost în contact cu o persoană pozitivă, m-am autoizolat, iar în urma testului efectuat am fost confirmat cu această infecţie. Am avut anumite simptome şi urmez acum recomandările medicilor pentru astfel de situaţii. Aveţi grijă de voi, a scris Aguero pe contul său de Twitter. Aguero, cel mai bun marcator al lui City, a ratat ultimele patru meciuri ale echipei sale. Afectat şi de accidentări, el nu a jucat decât trei meciuri în acest sezon.

Manchester City a avut în ultimul timp mai mulţi jucători testaţi pozitiv la Covid-19: Gabriel Jesus, Kyle Walker, Ederson, Ferran Torres, Eric Garcia, Scott Carson, Cole Palmer şi Tommy Doyle. În weekend, cetăţenii, aflaţi pe locul 2 în Premier League, cu 38 puncte, la 2 puncte de liderul şi marea rivală Manchester United, vor juca în runda a 4-a a Cupei Angliei cu echipa din liga a 4-a Cheltenham Town, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel