Sergiu Buş, glumă cu tentă rasistă. În trecut, s-a plâns de discriminare
Autor: Florin Răvdan pe 16 iul, 16:43 | Fotbal

Sergiu Buş, noul atacant al FCSB, a făcut o glumă cu tentă rasistă după ce selecţionerul Mirel Rădoi l-a comparat cu Robert Levandowski. În trecut, românul s-a plâns că a fost discriminat în Marea Britanie. 

"Cu tot respectul față de dânsul, dar mai am mult de muncit. Nu știu dacă voi ajunge nici la un sfert din valoarea acestor atacanți. Măcar puțin, 1% să am din ei, și ar fi extraordinar.

Totuși, mă bucur că Mirel Rădoi vede măcar o bucată din acești fotbaliști în mine. E ca gluma aia: 'Ești rom? Nu, doar mama și tata sunt'”, a declarat vârful care a jucat ultima oară la Gaz Metan, conform digisport.ro

În trecut, s-a plâns de discriminare 

 

”Mi-a fost greu ca estic, deși nu critic. Am nimerit la o echipă din Yorkshire, tipic englezească, publicul extraordinar, fanii fantastici, dar în vestiar n-am avut lipici.

Nu mă scoteau din ‘mă, țigane’, ‘mă, române’, erau niște glume... Eram copil, acum, dacă aș merge, aș pune eu piciorul în prag! Aș ști cum să mă comport, nu m-aș lăsa călcat pe bătături”, explica jucătorul, la începutul anului 2020.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri