Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia a cerut instanței să-l aresteze pe Alexei Navalnîi
Autor: Doinița Manic pe 18 ian, 12:16 | Internațional

Sursă foto: Facebook Alexei Navalnîi

Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia a cerut instanței din orașul Khimki să-l aresteze pe politicianul Alexei Navalnîi, a declarat avocatul său Vadim Kobzev.

Serviciul Federal al Penitenciarelor din Rusia a cerut instanței din orașul Khimki să-l aresteze pe opozantul Alexei Navalnîi, a anunțat avocatul său Vadim Kobzev pe Twitter.

Вот это да!!! pic.twitter.com/6RFNTdWLak

— Вадим Кобзев (@advokatkobzev) January 18, 2021

 

Judecătorul instanței Khimki va analiza cererea de arestare pe numele lui Navalnîi luni, 18 ianuarie. Avocatul Vadim Kobzev a publicat un document care conține declarația șefului departamentului 2 de poliție al Ministerului Afacerilor Interne Khimki, în care este precizat acest lucru.Amintim că Navalnîi a zburat la Moscova pe 17 ianuarie, din Germania. La sosirea pe aeroportul Sheremetyevo, el a fost reținut de poliție chiar înainte de a avea timp să treacă prin controlul pașapoartelor. Ulterior, Serviciului Federal al Penitenciarelor a anunțat că politicianul a fost reținut la cererea lor pentru că nu s-a prezentat la biroul său din Moscova la sfârşitul anului trecut în legătură cu o condamnare la închisoare cu suspendare pentru delapidare. Departamentul a adăugat atunci că măsura restricției pentru Navalnîi va fi stabilită de instanță. La miezul nopții, avocatul lui Navalnîi a raportat că acesta a fost predat departamentului 2 al Ministerului Afacerilor Interne Khimki, transmite Interfax.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri