SFAT pentru o ZODIE să NU plece în vacanță: "Afli vești neplăcute. O să te întristeze, supere"
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
În săptămâna 20-26 iulie, se întâmplă lucruri în viața unei zodii. 

"Of, dragii mei! Sunteți scoși din zona voastră de confort serios, zilele acestea, și trebuie să aduceți argumente peste argumente, dovezi. Vă străduiți foarte mult, faceți foarte multe drumuri, nu o să aveți timp să respirați. V-aș ruga foarte, foarte mult, acolo unde simțiți că ați insistat prea mult, este cazul să vă opriți, pentru că așa aveți mai multe de câștigat. Nu înseamnă că nu va funcționa cândva, însă nu este cazul acum. 

Pentru cei care vor să călătorească mai mult, aș avea puțină grijă, pentru că Luna Nouă se petrece exact pe axa 3-9 la voi. Riscați să aflați anumite lucruri pe drum, ori o neatenție, plus că sunteți predispuși la aflarea unor vești mai neplăcute. Pe moment, o să vă întristeze, supere, o să vă facă să vă fie frică, dar nu este cazul, sunt doar niște zile. Trebuie să vă securizați momentul, nu vine sfârșitul lumii.

Pentru cei care au frați sau surori, s-ar putea ca discuțiile cu ei/ele să nu fie cele mai plăcute. De asemenea, insist foarte mult să aruncați din lucrurile vechi din viața voastră, mă refer și la oameni, nu doar la lucruri. Ar fi momentul să o faceți", a fost mesajul astrologului DC NEWS, Daniela Simulescu, pentru nativii Taur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel