Sibiu: Cel mai mare muzeu în aer liber din ţară a trecut la orarul de iarnă
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Cel mai mare muzeu în aer liber din ţară, Muzeul ASTRA din Pădurea Dumbrava, care se întinde pe 96 de hectare, a trecut începând de miercuri la orarul de iarnă, ceea ce înseamnă că noul program pentru vizitatori este între orele 09.00 şi 17.00, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"Toate unităţile muzeale ASTRA vor funcţiona până în luna aprilie a anului viitor între orele 9 şi 17. Menţionăm că dacă vremea va fi una cu temperaturi ridicate în acest sezon de toamnă-iarnă-primăvară, putem lua decizia să prelungim cu o oră sau două programul de vizitare a Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului. Ne luăm angajamentul să aducem la cunoştinţă acest lucru vizitatorilor noştri pe toate canalele de comunicare de care dispunem", se arată în comunicat.

ASTRA este primul muzeu din România şi primul muzeu în aer liber din Europa care a primit "Oscarul" european al muzeelor, aşa cum mai este cunoscut marele premiu European Museum Academy Luigi Micheletti Award. Acest premiu a fost decernat în luna septembrie 2019.

Muzeul ASTRA din Sibiu a reuşit să depăşească 600.000 de vizitatori pe an, tocmai prin crearea de evenimente culturale, educative şi gastronomice în ultimii ani, potrivit directorului instituţiei, Ciprian Ştefan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel