Sibiul, premiat pentru al treilea an consecutiv la Gala Municipiilor din România
Autor: Alexandru Ichim pe 11 dec 2019 / 08:28 | Social

Sibiu, Summit UE

Sibiul a fost din nou premiat la Gala Municipiilor din România. Este pentru al treilea an consecutiv. 

La începutul acestei săptămâni a avut loc la Bucureşti Gala Asociaţiei Municipiilor din România, în care Sibiul a fost premiat pentru al treilea an consecutiv. În această ediţie, desfăşurată sub Înaltul Patronaj al Preşedintelui României, premiul pentru Excelenţă în sănătate şi asistenţă socială a revenit municipiului Sibiu.

"Spitalul de Pediatrie, aflat în administrarea municipiului Sibiu, a crescut vizibil în calitatea serviciilor medicale oferite, fapt confirmat prin decoraţia Ordinul Medical în grad de Ofiţer oferită de Preşedintele României. Primăria Sibiu a contribuit cu modernizarea spaţiilor şi a echipamentelor utilizate în actul medical. Am construit şi dotat centrul de cercetare în bolile neurologice la copii, am modernizat clinica de pediatrie şi am extins-o cu un corp, am extins secţia de boli infecţioase cu noi spaţii de cazare şi avem proiecte în valoare de 17 milioane de lei în curs pentru Urgenţe şi Ambulatoriu. Mai mult, Spitalul de Pediatrie s-a deschis către aparţinători. Faptul că cei 90 de medici şi aproape 200 de asistente au înţeles că relaţia cu părinţii micilor pacienţi are impact direct şi pozitiv asupra tratamentului şi evoluţiei bolnavului a făcut ca Spitalul de Pediatrie să fie mai prietenos cu comunitatea şi mai apreciat", susține Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Sibiul, premiat al treilea an consecutiv

 

Reamintim că în 2017 Municipiul Sibiu a primit în această Gală premiul pentru Excelenţă în turism, iar în 2018 pentru Excelenţă în regenerarea urbană a spaţiilor publice.

Scopul acestei competiţii de proiecte organizată de Asociaţia Municipiilor din România este acela de a prezenta bune practici şi de a încuraja comunităţile locale să performeze prin proiecte utile locuitorilor, care aduc elemente de inovaţie şi cresc calitatea serviciilor publice.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri