Șicane electorale de Black Friday: USR, acuzat că fură proiecte de legi și idei politice
Autor: Rodica Mitu pe 14 noi 2020 / 16:48 | Partide politice

UDMR, doi secretari de stat în ministerele Dezvoltării și Transporturilor și un subsecretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Mesaj către alegători: în aceste zile trebuie să fiți atenți atât la reducerile din magazine, cât și la a nu vă lăsa înșelați de cei care fură proiecte electorale, afirmă un lider PMP, care acuză USR că „fură proiecte electorale”, respectiv inițiativa reducerii numărului de parlamentari la 300.

„Mesaj către alegători: în aceste zile trebuie să fiți atenți atât la reducerile din magazine, cât și la a nu vă lăsa înșelați de cei care fură proiecte electorale! Ce bine ar fi să avem un White Friday electoral. Mai ales pentru unele partide care zic că sunt de dreapta și vor să salveze țara de hoți. Ar putea să facă reducere la furtul din programul politic al PMP. Ar fi un White Friday cu mai mult bun simț. Dar e greu.... Putem să înțelegem lipsa de idei, dar poziționarea lor agresivă față de PMP a condus la alegerile locale – și conduce și acum! - la lipsa de coeziune a dreptei, fapt care a permis PSD să-și păstreze o bogată zestre de baroni locali”, a scris, pe Facebook, secretarul general adjunct al PMP, Rizia Tudorache.

Postarea este însoțită de un desen cu un hoț cu sac în spate, care poartă o șapcă inscripționată cu siglele USR și PLUS, pe care scrie: „White friday. Scoatem la lumină hoția ieftină! Atenție, se fură cu preț redus proiecte de legi, idei politice, se fură bani europeni și se falsifică CV-uri. Ofertă valabilă doar dacă mergi la vot pe 6 decembrie”.

 

Te-ar putea interesa și ....
Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri