Premierul Moldovei, despre România: Geme de cea mai mare corupție din Europa
Autor: Florin Răvdan pe 22 mai, 20:32 | Personalități politice

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, Facebook

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, atacă dur România şi afirmă că suntem "ţara cu cea mai mare corupţie din Europa"

Postarea premierului moldovean vine după ce europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan a criticat Guvernul de la Chişinău pentru modul în care gestionează criza COVID-19. 

Ion Chicu atacă România 

 

"Stau si mă uit eu la băiețașii ăștea români oploșiți prin structurile europene, care vin cu "patronajul" peste noi... Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de "adus mingi" buni...

Ce-ai făcut june în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numarul de bolnavi COVID19 integistrati in toată țara mea. Si medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de 2 ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decât în stânga, desi numarul populației este egal.

Pentru noi este foarte importantă opinia cetățenilor noștri despre activitatea guvernului. Și doar critica moldovenilor pentru noi contează. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc.", a scris Ion Chicu pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri