SIIJ. Ana Birchall, sms către Cătălina Porumbel. Jurnalista l-a citit, în direct, la Antena 3: Care e logica?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ana Birchall FOTO AGERPRES
Ana Birchall FOTO AGERPRES
Ana Birchall, ministru al Justiției, i-a transmis un mesaj jurnalistei Cătălina Porumbel. Ziarista l-a citit, în direct, la Antena 3.

”Mi-a scris acum Ana Birchall. Citez: De ce dosarul unui violator sau al unui criminal trebuie să fie trimis la Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție ? De ce această secție trebuie să-și mențină competența pe tot dosarul? De ce nu se anchetează doar partea cu magistrații? Care este logica pentru care Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție trebuie să preia tot dosarul?!”, a zis Cătălina Porumbel citind sms-ul primit de la Ana Birchall.

Avocatul Adrian Cuculis, aflat în platoul Antena 3, a zis: ”Răspunsul este simplu. Trebuie să ai în vedere, de principiu, ce a făcut magistratul acolo, cum a judecat pe un anume caz. Lucrurile trebuie gândite într-un tot, nu se pot separa chestiunile”.

Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție este o structură operativă a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiției, a cărei operaționalizare a avut loc la data de 23 octombrie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel