Silviu Prigoană, față în față cu Denise Rifai. A divorțat de 5 ori pentru publicitate?
Autor: Alexandru Ichim pe 25 noi 2020 / 08:38 | Vedete

Bahmuțeanu Prigoană

Omul de afaceri Silviu Prigoană a răspuns la întrebări esențiale din viața sa alături de Adriana Bahmuțeanu și nu numai. 

Invitat în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” de la Kanal D, omul de afaceri Silviu Prigoană a fost întrebat dacă divorţurile de Adriana Bahmuţeanu au fost doar pentru publicitate. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de cinci ori, iar scandalurile mediatice le-au adus multă notorietate.

„Nu, divorțurile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales când au intervenit minorii! Am avut un singur divort cu minorii, care încă nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atenție mare! Nu e finalizată povestea cu copiii! Sper să se finalizeze anul ăsta şi problema copiilor cu domiciliul. Nu, divorțurile nu au avut nicio legătură cu publicitatea! Căsătoriile, da, au avut! Şi ce am câștigat din toată povestea asta, pai 60%! Am fost singurul deputat de București care am intrat în Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost băgați în Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiți, cum se spune în politică! (...)”, a declarat Silviu Prigoană.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri