Silviu Prigoană a ajuns că CERȘEASCĂ la metrou. Ce PENSIE încasează: Aştept MĂRIREA acum
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană
Silviu Prigoană a răspuns la cele mai piperate întrebări ale jurnalistei Denise Rifai. A spus totul despre pensia lui și traumele din trecut. 

În urmă accidentului suferit în tinereţe, atunci când și-a pierdut un picior, viaţă lui Silviu Prigoană s-a schimbat radical. Întrebat dacă s-a simţit vreodată complexat din cauza protezei de la picior, acesta a răspuns:

"Nu. Niciodată! Nu am reuşit să fiu complexat pe tema asta.

Am făcut şi nişte experimente cu televiziunea, la un moment dat, prin anii 2002 – 2003. Îmi dădeam proteză jos şi cerşeam la metrou; nu mă cunoștea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câştigă. În comparaţie cu persoanele mai în vârstă, eu câştigam mult mai bine pentru că eram mai tânăr… Am făcut nişte experimente d-astea fără niciun fel de jenă, nu îmi era ruşine că sunt fără un picior", a spus Silviu Prigoană, la Kanal D. 

Citește și: Cum și-a pierdut piciorul Silviu Prigoană. Accident GROAZNIC: "Am fost în moarte clinică. M-au resuscitat cu greu"

Ce pensie are Silviu Prigoană

Silviu Prigoană are o pensie la care râvneşte oricare roman și nu s-a ferit să o spună, în direct, în fața tuturor. 

“32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaţilor. Aştept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanţii, că să am şi eu spre 47.000 – 48.000 de lei”, a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel