Simona Gherghe, ATACATĂ. "Ce NAIBA. M-a indispus foarte tare"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 31 iul, 23:08 | Vedete

Captură video "Acces Direct", Antena 1

Simona Gherghe a fost atacată de hackeri pentru a doua oară luna aceasta. 

Simona Gherghe a rămas din nou fără Facebook, vineri, din cauza hackerilor care au i-au spart contul pentru a doua oară în această lună. Fosta prezentatoare s-a supărat când a observat că au început să apară postări care nu îi aparțin și după ce și-a dat seama, a dat vestea pe contul de Instagram, pentru ca oamenii să nu se sperie. 

Vedeta tocmai ce-și recuperase contul duminica trecută, după mai bine de două săptămâni în care hackerii i-au furat identitatea și chiar dacă sesizase reprezentanții rețelei sociale, a durat extrem de mult până când situația s-a remediat. 

Principalul motiv pentru care hackerii sunt atrași de contul de socializare al celebrei blonde este numărul mare de urmăritori: aproape un milion. 

”Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmaritori si bifa albastra) mi-a fost spart. Stiu, am postat mesajul acesta si azi-dimineata, dar a disparut. Ideea e ca tot ce se posteaza acolo, de cateva ore, nu imi apartine. Am sesizat deja Facebook, sper sa-l recuperez cat mai repede! Pana atunci, ne auzim aici si pe Instagram!”, a transmis jurnalista atunci, de pe un alt cont de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri