Simona Halep, accidentată, visează la încă un trofeu de Grad Slam: Nu mă bate de două ori o jucătoare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep a declarat forfait la Indian Wells, competiție anulată ulterior din cauza amenințării coronavirusului. În America își dorește să câștige US Open.

Simona Halep a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lunii februarie după ce a câștigat turneul de la Dubai, la doar câteva săptămâni după semifinala de la Australian Open. Acum ea este accidentată, dorind să fie bine pregătită pentru US Open, turneu pe care vrea să-l câștige, chiar dacă nu este preferatul ei.

”În America, terenul e mai iute, dar mingea nu sare mai mult, așa cum se întâmplă la Melbourne. De exemplu, când am jucat cu Kanepi nu prea am înțeles mare lucru. Și, după aceea, am jucat în Australia. Bine, cum zice Darren, pe mine nu mă bate de două ori o jucătoare, de două ori la rând. Dar, de obicei, când pierd un meci analizez ce este de făcut la următorul”, a spus Halep, într-un interviu pentru Digi Sport.

Mi-aș dori tare mult să câștig pe hard. La US Open am avut o singură semifinală. Nu pot să zic că mă avantajează condițiile din America, pentru că este o atmosferă mai gălăgioasă. În timpul meciurilor se joacă târziu și nu prea e stilul meu. E și aeroportul aproape.” mai spus ea.

Anul trecut, Simona Halep a fost eliminată în turul al doilea de la US Open 2019, turneu câştigat de Bianca Andreescu. În anul 2018 a pierdut încă din primul tur în fața lui Kaia Kanepi din Estonia. Cea mai bună performanță la US Open a înregistrat-o în anul 2015 când a ajuns până în semifinale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel