Simona Halep are o nouă ”poreclă”. Cum i-au spus cei de la WTA
Autor: Mircea F. Cristian pe 21 feb, 13:19 | Tenis

Simona halep, victorie. foto: Dubai Duty Free Tennis Championships @ddftennis - FB

Simona Halep a reușit o nouă revenire spectaculoasă în meciul cu Aryna Sabalenka și s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai.

După această victorie a fost comparată de site-ul WTA cu celebrul iluzionist Houdini, după ce campioana noastră a întors din nou soarta partidei cu Aryna Sabalenka, așa cum reușise și în turul precedent, cu tunisianca Ons Jabeur.

"Capul de serie numărul 1 (de la Dubai - n.r.) a revenit după ce a pierdut primul set şi a învins-o pe Aryna Sabalenka pentru a ajunge în semifinale la Dubai. A fost un nou act "Houdini" din parea Simonei la doar 24 de ore distanţă de la revenirea din meciul cu Ons Jabeur", scrie site-ul oficial WTA.

Iubesc acest turneu

 

"Mă bucur că sunt din nou în semifinale aici. Iubesc acest turneu, iubesc să joc la Dubai și vreau doar să mă bucur de asta și să o văd ca pe o oportunitate de a câștiga încă un meci", este afirmația Simonei Halep, postată pe contul de Twitter al Dubai Tennis Champs. Organizatorii au repostat tweet-ul și i-au răspuns imediat sportivei noastre: ”Succes!”.

La Dubai, Simona Halep o va întâlni azi, de la ora 17.00, pe Jennifer Brady.

Te-ar putea interesa și ....
Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri