Simona Halep, dată de gol de Ilie Năstase. Nimeni nu se aștepta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep
Ilie Năstase a dat-o de gol pe Simona Halep. 

Simona Halep se pregătește să se căsătorească cu Toni Iuruc. Ilie Năstase a dat-o de gol, iar evenimentul emoționant ar urma să aibă loc mai repede decât credea toată lumea.

Simona Halep preferă să fie extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Sportiva trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Toni Iuruc, care a cerut-o de soție.

Întrebat ce o să facă în ziua de naștere a actualei soții, Ilie Năstase a răspuns că a primit o invitație din partea Simonei Halep pe care trebuie să o onoreze.

Mai exact, acesta o să fie prezent pe 15 septembrie la Constanța pentru a participa la cununia sportivei cu Toni Iuruc. 

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a spus Ilie Năstase, la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la US Open

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în runda a doua a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe Camila Giorgi (Italia), cu 6-4, 7-6 (3), luni, la New York.

Halep (29 ani, 13 WTA), cap de serie numărul 12, care anul trecut nu a evoluat la Flushing Meadows, s-a impus după o oră şi 33 de minute. În primul set, cele două jucătoare au mers cu serviciul până la 4-4, când Halep a reuşit să facă break, iar apoi a încheiat setul cu 6-4. În actul secund, fostul lider mondial a reuşit un break mai devreme, la 2-2, a condus cu 4-2 şi 5-3, dar nu a izbutit să încheie conturile, ratând două mingi de meci la 6-5, după care a fost egalată. Halep a făcut diferenţa în tiebreak, impunându-se cu 7-3, după cinci puncte consecutive.

Românca a câştigat şi primul său duel cu Giorgi (29 ani, 36 WTA), în 2015, în turul al treilea la Miami, cu 6-4, 7-5. Halep a încheiat cu 6 aşi şi 3 duble greşeli, având un procentaj de reuşită la primul serviciu de 83%, după ce înainte de tiebreak acesta era de 90%. Simona Halep a avut 14 mingi direct câştigătoare şi 16 erori neprovocate. Giorgi, jucătoare care a cucerit recent titlul la Montreal, a avut 2 aşi, o dublă greşeală, 16 winners şi 30 de erori neforţate.

Halep şi-a asigurat un cec de 115.000 de dolari şi 70 de puncte WTA, iar în turul secund o va înfrunta pe Kristina Kucova (Slovacia), lucky loser care a dispus cu 7-5, 6-1 de americanca Ann Li. Halep şi Kucova (31 ani, 111 WTA) nu s-au întâlnit până acum în circuitul profesionist. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel