Simona Halep, final de carieră. Țiriac, recomandare: Nu la hârțogării!
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Facebook Ion Ţiriac
Facebook Ion Ţiriac
Simona Halep este capabilă să câştige orice turneu de Grand Slam, aşa cum poate să şi piardă, spune preşedintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac, despre jucătoarea care acum este numărul 2 mondial.

Ion Țiriac nu o vede în locul său la conducerea Federaţiei Române de Tenis pe Simona Halep, după retragere. El susține că ea ar face foarte bine dacă și-ar înființa o şcoală de tenis, mai ales că îi plac foarte mult copiii. Multă lume se întreabă care este următorul turneu de Grand Slam pe care îl va câştiga Simona Halep:

”Simona Halep joacă săptămâna asta un turneu. După părerea mea cel mai important meci este cel de mâine să-l câştige. Pentru că dacă nu îl câştigă pe cel de mâine, atunci nu câştigă sigur nici finala. Revin şi spun că Simona e capabilă să câştige orice Grand Slam, aşa cum e capabilă să şi piardă, pentru că e omeneşte, dar e o jucătoare care are suişurile şi coborâşurile ei”, a precizat fostul mare tenismen.

Nu la conducerea FRT

Simona Halep a declarat recent că este la finalul carierei, iar venirea ei la conducerea FRT ar putea o opțiune.

Eu sper că nu. Eu sper ca după să îşi facă ea o şcoală (n.r. - de tenis), pentru că îi plac copiii foarte mult. Hârţogăriile şi toate treburile astea poate să le facă oricine”, a mai declarat Țiriac, într-un inerviu pentru Agerpres, de miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel