Simona Halep, hotărâtă să rupă „blestemul” la Roma: Vreau să câștig turneul!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Simona Halep a oferit declarații vizavi de turneul de la Roma, după ce Kazaha Iulia Putințeva a renunțat din cauza unei accidentări. 

La finalul partidei cu Kazaha Iulia Putințeva, care a abandonat la scorul de 6-2, 2-0 din cauza unei accidentări, Simona Halep a declarat că își dorește să câștige competiția din Roma și că va face tot ce poate în acest sens. 

Putinţeva, în vârstă de 25 de ani, locul 30 WTA a renunţat după 48 de minute, în urma unor probleme la spate.

„Nu e o situație pe care noi ne-o dorim vreodată. E grea o accidentare pentru orice jucător, îmi pare rău pentru ea. Dar e și oboseală, a jucat foarte bine la US Open, iar ieri a jucat un meci foarte lung.

Din punctul meu de vedere, am jucat un tenis destul de bun. Am fost și agresivă, dar am și înălțat mingea când a trebuit. Serviciul a mers foarte bine. O să iau pozitivul și mă bucur că am simțit terenul mult mai bine față de meciul de ieri. Cu siguranță, am jucat mai bine de la meci la meci și m-am simțit fizic mai bine pe teren.

E poate unul dintre cele mai importante momente, să câștig turneul acesta. Mi-l doresc foarte mult, e unul dintre preferatele mele. Încerc cât se poate de mult să-l câștig. Dar am meciuri grele“, a declarat Simona Halep la DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel