Simona Halep - Kristina Kucova, rezultat final la US Open 2021 / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep (29 de ani, 13 WTA) s-a calificat în turul al treilea la US Open, după ce a învins-o clar pe Kristina Kucova (31 de ani, 111 WTA).

Simona Halep a obţinut o victorie destul de facilă, în doar 68 de minute, în două seturi, 6-3, 6-1, la arenele Flushing Meadows din New York. 

Simona Halep, care la New York a avut eliminări consecutive în primul tur în 2017 şi în 2018, nu a jucat la ediţia de anul trecut de la US Open, desfăşurată fără spectatori în tribune.

VIDEO

Halep - Kucova, set 2 (6-1)

1-0

2-0

3-0

3-1

4-1

5-1

6-1

Halep - Kucova, set 1 (6-3)

1-0

2-0

2-1

3-1

3-2

3-3

4-3

5-3

6-3

-----------

A început meciul!

UPDATE: Meciul va începe la ora 19.10

Simona Halep și Kristinei Kucova se vor duela miercuri, 1 septembrie, nu mai devreme de ora 19:00. Meciul va fi LIVE SCORE pe dcnews.ro!

Va fi pentru prima dată când Halep și Kucova se vor întâlni într-un meci direct.

Românca a trecut în primul tur de Camila Giorgi. Simona Halep, cap de serie numărul 12, care anul trecut nu a evoluat la Flushing Meadows, s-a impus după o oră şi 33 de minute. În primul set, cele două jucătoare au mers cu serviciul până la 4-4, când Halep a reuşit să facă break, iar apoi a încheiat setul cu 6-4. În actul secund, fostul lider mondial a reuşit un break mai devreme, la 2-2, a condus cu 4-2 şi 5-3, dar nu a izbutit să încheie conturile, ratând două mingi de meci la 6-5, după care a fost egalată. Halep a făcut diferenţa în tiebreak, impunându-se cu 7-3, după cinci puncte consecutive.

Simona Halep a spus că nu va participa la Open-ul Australiei, dacă autoritățile de acolo vor impune din nou o carantină strictă.

„Dacă va fi din nou impusă o carantină strictă, în opinia mea, nu cred că vor veni prea mulți jucători. Pentru mine, va fi foarte greu să vin dacă știu că pot avea ghinion și în avion pot intra în contact cu o persoană depistată pozitiv. Dacă trebuie să intru în carantină, este prea mult”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

„Am exersat serviciul enorm în pauză, nu mă puteam mișca prea mult din cauza accidentarii la picior. Este un progres pe care mi-l doream de mult, acum pot să câstig puncte mai ușor. Am fost susținută, am auzit încurajări. Este mult mai bine, simți energia publicului pe teren, sper să nu se mai schimbe niciodată. Am fost puțin deprimată, m-am grăbit, am vrut să joc la Wimbledon, nu s-a putut, am învățat lecția, de aceea, dacă simt puțină durere, mă opresc până mă refac, am o vârstă, aproape 30 de ani, e normal să apară astfel de accidentări”, a mai spus Simona Halep.

Rămâneți pe DCNEWS pentru LIVE SCORE, nu mai devreme de ora 19.00!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel