Simona Halep nu renunță la luptă. Mesaj înainte de Australian Open
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep, Adelaide. foto: captura Twitter
Simona Halep, Adelaide. foto: captura Twitter
Simona Halep a început anul cu o victorie la Adelaide, însă nu a arătat că este în mare formă pentru a-și atinge una dintre țintele sale, trofeul de la Australian Open.

Însă, așa cum o știm, Simona Halep nu renunță la luptă, la visul său, chiar dacă a recunoscut că adversara care a eliminat-o la Adelaide a fost mai bună. Simona a postat mesajul pe Twitter:

"La revedere, Adelaide, şi mulţumiri pentru o şedere frumoasă. Aryna a fost prea bună ieri. Următoarea oprire: Melbourne şi Australian Open", a scris Simo.

Simona Halep va concura la Australian Open, primul Grand Slam al anului, săptămâna viitoare. În primul tur al turneului de la Melbourne, campioana noastră o va întâlni pe Jennifer Brady (24 de ani), locul 49 WTA, din Statele Unite ale Americii.

„Mă simt pregătită pentru Australian Open. Știu că va fi dificil, e începutul anului și niciodată nu am jucat grozav în această perioadă. Vreau să-mi intru în ritm, să văd ce am de ajustat și să fiu mai bine de la zi la zi”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel