Simona Halep, primele declarații după victoria cu Dart: A fost puțin periculos
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Simona Halep și-a reiterat dorința de a câștiga turneul de Mare Șlem Australian Open, după ce a trecut în turul al treilea.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, după ce a învins-o pe britanica Harriet Dart (173 WTA), iar sportiva din România și-a reiterat dorința de a câștiga turneul de Mare Șlem de la Melbourne pentru prima dată în carieră.

După meciul cu Harriet Dart, câștigat în două seturi, scor 6-2, 6-4, Simona s-a arătat puțin îngrijorată de finalul jocului, când a ratat mai multe mingi de meci și i-a permis adversarei să vină aproape: "A fost puțin periculos, am pierdut concentrarea pe final, iar ea a început să joace foarte bine. A fost dificil să păstrez avantajul, dar mă bucur că m-am calificat. E mai distractiv, dar aș prefera să termin meciurile mai rapid".

În interviul de după meci, chiar pe terenul de joc, Simona a fost întrebată cum ar suna să fie câștigătoare de trei titluri de Mare Șlem, după ce a cucerit anterior Roland Garros și Wimbledon: "Ar suna foarte frumos, sunt departe de a mă gândi la asta, dar am amintiri plăcute de aici. În 2018, am făcut multe meciuri bune. Mă bucur că joc în fața acestui public, întotdeauna sunt primită cu căldură și sper să câștig al treilea Mare Șlem aici".

Bani pentru victimele incendiilor

Halep a mai declarat că s-a strâns o sumă considerabilă de donat victimelor incendiilor de vegetație din Australia, ea anunțând anterior că va oferi 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul Darren Cahill: "Azi am strâns ceva bani, el calculează, mi-e frică să întreb, dar e un lucru pe care îl voi face cu siguranță. Îmi dă foarte multă încredere că am această echipă".

În turul al treilea de la Australian Open, Simona Halep se va duela cu învingătoarea din partida Danielle Collins (SUA, 25 WTA) - Yulia Putintseva (Kazahstan, 38 WTA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel