Simona Halep se căsătorește azi cu Toni Iuruc. Mesajul postat de sportivă înaintea nunții
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Simona Halep se căsătorește azi cu Toni Iuruc. Mesajul postat de sportivă înaintea nunții / Foto: Facebook Simona Halep
Simona Halep se căsătorește azi cu Toni Iuruc. Mesajul postat de sportivă înaintea nunții / Foto: Facebook Simona Halep
Simona Halep se căsătorește azi, 15 septembrie, cu Toni Iuruc. Vezi în articol ce mesaj a postat în dimineața nunții.

Simona Halep se mărită miercuri, 15 septembrie, cu Toni Iuruc, în vârstă de 42 de ani, cu care s-a logodit la începutul lunii iunie. Campioana și-a început ziua cu un citat din Mark Twain.

“Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața.”, a fost mesajul pe care jucătoarea de tenis l-a postat pe Instagram.

“Să aveți o zi frumoasă”, le-a urat ea fanilor săi.

Val de urări: Astăzi chiar va fi cea mai frumoasă din viață ta!

Felicitările internauților nu au întârziat să apară.

"Astăzi chiar va fi cea mai frumoasă din viață ta! Acesta este cel mai frumos trofeu de Grand Slam: iubirea. Să fiți fericiți, Simo și Toni, să va iubiți mereu, să va respectați și să aveți grijă de iubirea voastră, astfel încât, peste muuulți ani, povestea să se încheie cu "...și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți.", i-a scris o fană.

"Tot ce începeți să clădiți azi, să dureze, în zilele grele să fiți mereu unul lângă celălalt și să va împliniți toate visele. Multă fericire, Simo!", a scris o femeie.

"Bună dimineața! Să ai cea mai frumoasă zi! Meriți tot ce e mai bun. Să fiți sănătoși și fericiți! Să va iubiți mulți ani! Mă bucur pentru tine.", este urarea transmisă de un alt internaut.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Unde va avea loc nunta

Printre invitații de la nunta Simonei Halep se numără se numără Ilie Năstase, Ion Țiriac, dar și președintele României, Klaus Iohannis. Cununia civilă este programată de la ora 16:00, la Constanța, potrivit Realitatea Plus. După ceremonie, va avea loc o petrecere într-un local de lux care i-ar aparține chiar nașilor.

Aceasta este programată într-un club de lux din Mamaia. În total, ar fi vorba despre 300 de participanți

Simona Halep și Toni Iuruc fac nuntă fără dar

Simona Halep le-ar fi transmis invitaților că va fi o nuntă fără dar și că pot aduce doar cadouri simbolice. Nașii cuplului sunt Dani Caramihai și soția lui, după cum a mărturisit tatăl sportivei. 

Sportiva și Toni Iuruc se iubesc de trei ani. Ei au apărut împreună pentru prima dată în anul 2019, când Halep a câștigat turneul de la Wimblendon. În vara acestui an, milionarul Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep cu un inel din aur alb, cu diamante, care ar valora peste 20 de mii de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel