Simona Halep și-a fixat data nunții. Când va avea loc marele eveniment
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Simona Halep
Foto: Facebook Simona Halep
Simona Halep și-a fixat data nunții. Vezi în articol când va avea loc marele eveniment.

După ce a primit inelul de logodnă din partea iubitului ei, Toni Iuruc, și a organizat o prima petrecere în familie pentru a marca acest eveniment, Simona Halep pregătește acum o petrecere de logodnă, potrivit surselor Prosport. Acesta ar urma să aibă loc în luna octombrie a acestui an.

„Va fi petrecerea de logodnă la care Simona va avea că invitați o mulțime de prieteni și amici. Deocamdată nu se știe dacă aceasta vă fi organizată în București sau la Constanța. În tot cazul se anunță de pe acum a fi o mare petrecere”, a precizat sursa respectivă.

În plus, Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit și data nunții. Aceasta va avea loc, cu mare fast, în 2022. Reamintim că Simona Halep s-a logodit în luna iunie a acestui an.

VEZI ȘI: 'Nu m-am măritat'. Simona Halep clarifică motivul petrecerii de la Izvorani

Simona Halep s-a retras din turneul de la Cincinnati

Simona Halep s-a retras din turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (Ohio) înaintea meciului din runda a doua cu americanca Jessica Pegula, din cauza unei mici rupturi musculare la aductorii piciorului drept, transmite Reuters.

Halep, care a ratat turneele de la Roland Garros şi Wimbledon, dar şi Jocurile Olimpice, din cauza unei rupturi musculare la gamba stângă, survenită în turneul de la Roma în mai, a fost aproape de abandon în primul tur la Cincinnati, având nevoie de îngrijiri medicale în setul al doilea al meciului cu poloneza Magda Linette, pe care l-a câştigat în cele din urmă cu 6-4, 3-6, 6-1.

”Din nefericire, o scanare efectuată în cursul dimineţii a arătat că am o mică ruptură musculară la aductorul drept şi în consecinţă ar fi prea riscant să joc”, a scris Halep pe Twitter înaintea meciului său cu Jessica Pegula.

Halep, 29 de ani, care a coborât pe locul 13 în clasamentul WTA în urma absenţei de trei luni din circuit, a precizat că se va menaja pentru a fi pregătită în vederea ultimului turneu de Mare Şlem al anului, US Open, care va debuta pe 30 august, la New York, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI: US Open: Victorii pe linie pentru românce în calificări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel