Simona Halep și Toni Iuruc fac nuntă fără dar, într-un local exclusivist
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Instagram @simonahalep
Instagram @simonahalep
Simona Halep și Toni Iuruc fac nuntă fără dar, într-un local de exclusivist de la malul mării. 

Miercuri, Simona Halep se căsătorește cu logodnicul ei, Toni Iuruc. Sportiva și familia ei au verificat ultimele aranjamente, marți, la localul din Mamaia unde va avea loc petrecerea de după cununia civilă.

Primul care a dat-o de gol pe sportivă a fost Ilie Năstase care, fiind întrebat ce face de ziua soției sale, fostul tenismen a spus că merge la cununia Simonei Halep.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a spus Ilie Năstase, la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

300 de invitați la nunta fără dar a Simonei Halep

Simona Halep le-ar fi transmis invitaților că va fi o nuntă fără dar și că pot aduce doar cadouri simbolice. Printre cei care vor participa la eveniment, conform informațiilor apărute în presă, s-ar număra Ion Țiriac, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase. O invitație ar fi fost trimisă și către Administrația Prezidențială. În total, ar fi vorba despre 300 de participanți, scrie ȘtirileProTV.

Nașii cuplului sunt Dani Caramihai și soția lui, după cum a mărturisit tatăl sportivei. 

Sportiva și Toni Iuruc se iubesc de trei ani. Ei au apărut împreună pentru prima dată în anul 2019, când Halep a câștigat turneul de la Wimblendon. În vara acestui an, milionarul Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep cu un inel din aur alb, cu diamante, care ar valora peste 20 de mii de euro.

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, dezvăluiri despre cununia sportivei 

Tatăl celebrei tenismene a mărturisit faptul că nu are emoţii, dar este fericit pentru că fiica sa se va căsători cu bărbatul iubit. Mai mult, acesta a subliniat faptul că este vorba doar de cununia civilă, adică o simplă formalitate din punctul său de vedere.

"Este cununia civilă, care se va desfășura la primăria județului și se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor fi prezenți prietenii și familia. Noi suntem neam mare, nu i-am numărat să știu câți suntem. Nu am emoții pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut", a spus Stere Halep, la Antena Stars.

În contextul în care tații au de obicei o relație specială cu fetele, Stere Halep a completat: "Depinde, depinde de tați. Nu toți trebuie să intre în aceeași categorie". (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel