Simona Halep, vis NEÎNDEPLINIT: O să se întâmple într-o zi
Autor: Mircea F. Cristian pe 05 Martie, 09:29 | Tenis

Simona Halep - foto: Simona Halep @simonahalep - FB

Simona Halep a povestit, într-un interviu, despre realizările sale sportive, dar și despre ceea ce ea a numit ”un vis neîndeplinit”.

Simona Halep a mărturisit că cel mai mare vis al ei este să se căsătorească şi să devină mamă după ce toate dorințele pe plan profesional i s-au îndeplinit, scrie tiebreak.ro.

Ocupanta locului 2 WTA spune că şi-a îndeplinit toate dorinţele pe plan profesional, iar, în plan personal, a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să se căsătorească şi să devină mamă.

Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit şi, bineînţeles, să devin mamă", a mărturisit campioana de la Wimbledon.

Cum i s-a schimbat jocul

 

Simona Halep a vorbit despre începuturile sale în tenis şi a dezvăluit care erau jucătoarele de care se temea cel mai mult în perioada junioratului. Fostul număr 1 mondial spune că Alexandra Damaschin şi Alexandra Cadanţu îi punea cele mai multe probleme pe teren, dar totul s-a schimbat după ce le-a învins pentru prima dată pe cele două jucătoare.

Când aveam 10-11 ani mă bătea foarte des Alexandra Damaschin. Toate meciurile contra ei erau grele. Schimba des ritmul şi nu prea ştiam ce să fac împotriva ei. Şi cu Alexandra Cadanţu meciurile erau strânse. Totul până la un anumit punct: când am reuşit să le înving, a fost mult mai uşor mental să joc contra lor", a povestit Simona Halep într-un interviu acordat pentru tiebreak.ro.

În cariera sa, Simona a câştigat 20 de titluri WTA, dintre care două turnee de Mare Şlem, Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), amintește Mediafax.

Citește și:

Simona Halep, răsfăț la Dubai: "E rușinos să recunosc, dar o voi face"

Darren Cahill - semnal de alarmă privind valoarea premiilor. Simona este avantajată

Te-ar putea interesa și ....
Tenis Vezi toate articolele
Crossuri parteneri