Simptomele COVID-19, explicate în detaliu de un bărbat infectat. "Nu am trăit niciodată așa ceva"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un bărbat explică prin intermediul unui videoclip, simptomele noului coronavirus. 

Andy Hardwick, un britanic din Essex, în vârstă de 51 de ani, care depune eforturi uriașe să respire și să vorbească în același timp, atrage atenția oamenilor să ia în serios infecția cu COVID-19. 

Cum descrie bărbatul simptomele COVID-19

„Mă doare coloana vertebrală, mă doare spatele, gâtul mă doare. Nu poți să vorbești, rămâi fără aer când vrei să te miști și îți vine să nu mai ridici capul de pe pernă. Durerea vine în valuri, uneori simți că te lasă, alteori e intensă. Nu am trăit niciodată așa ceva, nu doresc nimănui asta", povestește Andy Hardwick în filmarea distribuită pe Facebook de soția lui, relatează The Guardian.

Care au fost primele simptome

Andy Hardwick a explicat faptul că totul a început vineri, cu o tuse foarte uscată care i-a inflamat gâtul  și că inițial, a avut o stare de rău, ca în cazul unei răceli, însă ulterior a început să respire din ce în ce mai greu. În plus, febra a apărut mai târziu.

"Eram transpirat, cu febră și frisoane și simțeam că îmi este foarte sete", a mai spus el.

Ce spune britanicul despre antitermice

Andy Hardwick a mai spus că antitermicele l-au ajutat să-i reducă febra, iar respirația tot mai greoaie l-a făcut să sune la numărul de urgență și să ceară ajutor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel