Simularea BAC 2021, amânată în Timişoara şi alte două localităţi din judeţ
Autor: Florin Răvdan pe 21 Martie, 14:39 | Educatie

Sursa: Unsplash

Simularea examenului de Bacalaureat a fost amânată în Timişoara şi în alte două localităţi din judeţul Timiş, din cauza ratei crescute de infectare cu coronavirus. 

"În ședința Consiliului de Administrație al Inspectoratului Județean Timiș, desfășurată duminică de la ora 11.00, s-au luat următoarele hotărâri:

1. Desfășurarea simulării examenului de bacalaureat (pentru liceele din Timișoara, Giroc și Lovrin) se amână pentru perioada 12-16 aprilie 2021;

2. Unitățile de învățământ din localitățile cu incidența peste 6 la mie vor suspenda cursurile față în față pentru o perioadă de 14 zile începând cu 22 martie 2021 (activitățile didactice urmând a se desfășura online), în baza ordinului comun nr. 3459 din 6 martie și a ROFUIP (art 9, alin 4 )", arată o informare a ISJ Timiş. 

CITEŞTE ŞI 

Dominic Fritz anunţă "conotaţii politice" în ridicarea carantinei din Timiş. "Am refuzat să particip la această înscenare" Carantina din Timişoara, ridicată şi criticată. Alin Nica, preşedintele CJ Timiş: E frustrant. Am ţinut oamenii închişi, inutil şi ineficient Protest anti-restricții, transformat în protest anti-primar. Manifestanții, ridicați cu forța / galerie FOTO
Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri