Sindicaliștii, din nou în stradă. Chirieac: Eu sunt profund sceptic
Autor: Alexandru Ichim pe 19 ian, 13:37 | Personalități politice

Sindicaliștii au protestat din nou față de măsurile luate de Guvern.

Analistul politic Bogdan Chirieac s-a declarat ”sceptic” cu privire la protestele organizate de sindicaliști în București și în țară. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit în direct la România TV unde a reacționat după ce sindicaliștii au protestat la Palatul Cotroceni, la ministere, iar astăzi au mers în fața partidelor de guvernământ. 

”Este dreptul democratic al oricărei persoane să demonstreze atunci când crede că are ceva de cerut sau consideră că e cazul. Deci oamenii aceștia, cu toții, sunt în dreptul lor. În privința rezultatului acestui demers eu sunt profund sceptic. Deci s-a putut face ceva în România în cele patru rânduri de alegeri din 2019 și 2020. Lumea a fost bine informată, s-a știut ce se întâmplă când vine Dreapta la Putere, nu poți să spui că nu ai știut, să fim serioși. Ai avut dovada pe 1 septembrie când liberalii și-au trecut punctul de pensie majorat cu 40% în buget, iar majorarea a fost doar de 14%. Oamenii nu-și țin promisiunile. S-a votat, voința poporului a reieșit în aceste alegeri, există o majoritate parlamentară solidă, oamenii protestează și își arată nemulțumirea. Până în 2024 mai este. Probabil că în 2023 se va modifica ceva”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Sindicaliștii protestează față de măsurile de austeritate și îi cer președintelui Klaus Iohannis să medieze neînțelegerile dintre Guvern și sindicate.

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri