Slavia Praga, echipa lui Stanciu, nu a îngenuncheat în semn de susținere pentru mișcarea BLM în meciul cu Arsenal / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Slavia Praga, echipa lui Stanciu, nu a îngenuncheat în semn de susținere pentru mișcarea BLM în meciul cu Arsenal / Foto Facebook Чемпионат
Slavia Praga, echipa lui Stanciu, nu a îngenuncheat în semn de susținere pentru mișcarea BLM în meciul cu Arsenal / Foto Facebook Чемпионат
Jucătorii echipei Slavia Praga au refuzat să îngenuncheze pentru susţinerea mişcării "Black Lives Matter", în partida din turul sferturilor de finală din Europa League, contra lui Arsenal, desfășurată la Londra.

Hotărârea clubului Slavia Praga este un răspuns la ceea ce susțin cehii că este o mare nedreptate produsă de UEFA împotriva lor.

Mai exact, Ondrej Kudela a fost suspendat pentru meciul de joi seară cu Arsenal, din Europa League, după ce Glen Kamara, jucătorul lui Glasgow Rangers l-a acuzat de rasism, scrie Daily Mail.

Acest fapt nu a fost și dovedit cu probe, susține Slavia Praga. Mai mult, presa din Cehia susține că Ondrej Kudela ar fi fost bătut de Glen Kamara în drum spre vestiare.

'Ca urmare a anchetei purtate de inspectorul Comisiei de Etică și Disciplină în privința incidentelor care au avut loc la manșa a doua a meciului dintre Rangers FC și SK Slavia Praga din optimile Europa League, au fost demarate proceduri împotriva lui Ondrej Kudela pentru a stabili dacă a încălcat articolele 14(1) și 15(1)(a)(iv) din regulamentul UEFA și împotriva lui Glen Kamara pentru a stabili dacă a încălcat articolul 15(1)(g). În conformitate cu Articolul 49, Comisia de Etică ș Disciplină a decis suspendarea lui Ondrej Kudela pentru un meci din orice competiție UEFA pentru care este eligibil', potrivit comunicatului UEFA.

VEZI ȘI Ianis Hagi și jucătorii lui Rangers dispar de pe social media. Decizie fără precedent / Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel