SMS-ul pe care Adriana Săftoiu i l-a dat lui Ludovic Orban. Reacția premierului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sursa: Guvernul Romaniei
Sursa: Guvernul Romaniei
Adriana Săftoiu a dezvăluit culisele situației în care ea, actual deputat PNL, nu se mai află pe listele partidului pentru parlamentare. 

Prezentă la Radio Guerrilla, Liviu Mihaiu i-a spus că nu-i ascunde că a vorbit cu Ludovic Orban, iar premierul i-a explicat că Adriana Săftoiu nu se află pe lista PNL pentru parlamentare pentru că ”nu a mai vrut, nu și-a mai depus candidatura”. 

”Nu-i adevărat” a fost prima reacție a Adrianei Săftoiu, în emisiune. ”M-am gândit să nu-l deranjez pe premier cu telefonul, i-am transmis un mesaj d-lui președinte de partid, în calitate de președinte de partid, în care-i spuneam că înțeleg că mai sunt două zile până la depunerea candidaturilor și că aș vrea să avem o discuție în acest sens și aștept telefonul în măsura în care poate să vorbim. Nu m-a sunat nici până în ziua de astăzi, iar candidatura nu o depui de capul tău. Trebuie să mărturisesc că uneori îți câștigi în viață un raport egal, nu aș vrea să fiu în varianta în care eu sunt sclavul și boierului i se face milă de mine. Cred că dacă considerau că toată activitatea mea parlamentară e relevantă pentru partid, puteau să zică. Faptul că președintele Orban nu mi-a răspuns, mi-a fost foarte clar că nu dorește să mă susțină. Am zis că nu asta e o problemă, problema mea a apărut când am văzut ce rămâne pe listă, nu numai la PNL” a comentat Adriana Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel