SMS-uri FALSE că sunt infectați cu COVID-19. Chirieac: E o NEBUNIE! Decontează oameni nevinovați
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Mai mulți pacienți de la Complexul Multifuncţional Caraiman au primit SMS-uri false în care erau anunţaţi că sunt pozitivi la testul pentru COVID-19. În realitate, pacienţii aveau test negativ sau nici măcar nu au făcut testul pentru COVID-19.

Bogdan Chirieac, analist politic, s-a aflat joi seara în direct la România TV unde a comentat despre atacul cibernetic făcut asupra Complexul Multifuncţional Caraiman. 

”Probabil că cei care au făcut asta nu și-au dat seama de impactul emoțional asupra persoanelor care au primit un astfel de mesaj. Au făcut rău unor oameni. Probabil că (n.r. hackerii) sunt dintre cei care îl contestă pe primarul Sectorului 1, pe domnul Dan Tudorache. O fi atacat sistemul informatic, crezând că îi fac rău lui Tudorache, cel care, știți bine, a modernizat spitalul de la Caraiman. Rezultatul este că decontează niște oameni nevinovați. Este o nebunie. Și hackerii aceștia nu sunt deloc oameni proști, dimpotrivă, cred că nu s-au gândit la consecințe. E campanie electorală. Despre asta e vorba”, a declarat Bogdan Chirieac la postul TV. 

VEZI ȘI: Au primit SMS-uri FALSE că sunt infectați cu COVID-19. ALERTĂ în Capitală, precizări de ultimă oră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel