ȘOC cu studenții. Coach: Știu răspunsul, dar vă las întrebarea / video
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Petru Ionescu-Caibulea, lector universitar, coach, consultant și trainer cu o experiență vastă, a lansat o întrebare cheie în cadrul unui interviu acordat DC News TV.  

„Mulți patroni, mai în vârstă, se plâng de lipsa de responsabilitate sau de răspundere a celor mai tineri. Adică nu te poți baza pe ei. Eu lansez o întrebare. Pe parcursul celor aproape 20 de ani de școală pe care îi face un tânăr, când decide el ceva? Pentru că a putea avea o răspundere asupra unor lucruri pe care le faci, să spunem după 25 de ani, înseamnă ca până atunci să-ți fi exersat capacitatea de a decide și de a răspunde. Când iau elevii, studenții decizii? Când analizează ei? Când pot să aleagă? E o întrebare. Știu răspunsul, dar las întrebarea”, a spus Petru Ionescu-Caibulea.

„Ce părere aveți despre o tânără de 20 de ani care consideră că perioada aia din lună înseamnă eliminarea colesterolului și a lucrurilor rele din sânge. Atenție, nu vorbesc de o singură tânără. Din o grupă de 11 fete, zece aveau aceeași părere”, a mai spus acesta.

INTERVIUL COMPLET:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel