ȘOC total pentru Andreea Bălan. George Burcea, SĂRUT în direct. Reacția lui, PALMĂ uriașă: "Îţi BAȚI joc"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Andreea Bălan a primit lovitura momentului de la George Burcea. Cine e vedeta cu care s-a sărutat în direct. 

Noul sezon Ferma, de la Pro TV aduce cu fiecare ediție o mulțime de surprize din partea concurenților. 

De această dată, este vorba despre George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și Viviana Sposub. 

Sărut în direct

Viviana Sposub a fost eliminată ediția trecută, iar momentul despărțirii de colegi va rămâne în memoria tuturor, mai ales în cea a lui George Burcea. 

Înainte de plecarea asistentei de la “Vorbeşte lumea” din competiţie, cei doi s-au îmbrăţişat, iar la final au lăsat frâu liber sentimentelor şi s-au sărutat în văzut tuturor.

“Când mi-am dat seama părăsesc competiţia, am dorit să rămân cu o amintire frumoasă. Asta am simţit şi asta am făcut. Probabil şi el a simţit la fel”, a spus Viviana Sposub. 

Prima reacție a lui George Burcea. A părăsit și el competiția

„Noi nu am vorbit despre lucrurile astea, despre sentimente, iar asta mi se pare foarte tare. Îmi place foarte mult de Viviana, dar cum am spus şi la început, eu mai am nişte chestii de rezolvat acasă. Abia apoi vom vedea dacă se poate naşte ceva frumos între noi. Ea nu este o fată de rănit, de care să îţi baţi joc, trebuie să o aperi, să o iubeşti. Când voi ieşi din concurs, pe lângă copii şi mama, Viviana va fi printre primele persoane pe care le voi căuta”, a spus George Burcea în emisiune. 

Întâmplarea face că cei doi nu au fost nevoiți să stea prea mult despărțiți și asta pentru că George s-a accidentat grav și a părăsit și el show-ul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel