ȘOCANT! O actriță le-a arătat fanilor cât de mult îi cade părul din cauza infectării cu COVID-19
Autor: Doinița Manic pe 11 aug, 22:23 |  Coronavirus

O actriță foarte cunoscută a postat un video pe Twitter, arătându-le fanilor cum îi cade părul din cauza infectării cu Covid-19.

Alyssa Milano le-a arătat fanilor cum îi cade părul, după ce a fost infectată cu Covid-19, scrie protv.ro. Actrița s-a filmat în timp ce își pieptăna părul după duș. 

"Precum puteți vedea, aceasta este o perie de descurcat părul, mai exact peria mea preferată, iar în ea nu se află niciun fir de păr momentan" a afirmat ea. 

Milano a început să își treacă peria prin păr, timp în care îi cădeau smocuri de păr. La final, actrița a transmis un mesaj fanilor: "De la o singură pieptănare, atât păr pierd eu de la COVID-19. Purtați naibii mască!"

Actrița a distribuit videoul pe Twitter cu mesajul: "M-am gândit să vă arăt ce îți face COVID-19 la păr. Vă rog să luați acest video în serios”.

Alyssa Milano a dezvăluit că a fost depistată pozitiv cu coronavirus postând o poză în care apărea pe un pat de spital. "Am suferit o formă foarte acută de COVID în luna aprilie. Încă am numeroase simptome. Azi noapte am avut dificultăți în a respira. Am fost până la urgențe crezând că este vorba despre un cheag de sânge. Dar nu a fost. Această boală este oribilă. Vă rog să o luați în serios.", a scris atunci actrița.

Numeroase studii clinice arată că există o legătură puternică între coronavirus și căderea părului. 

Thought I’d show you what #Covid19 does to your hair. Please take this seriously. #WearADamnMask #LongHauler pic.twitter.com/H0wCmzYswV

— Alyssa Milano (@Alyssa_Milano) August 9, 2020

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri