Șocul ANULUI pentru Liverpool. Jurgen Klopp poate pleca înainte de finalul contractului
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 24 ian, 15:16 | Fotbal

Foto: Agerpres

Un fost mare jucător al lui Liverpool a făcut anunțul despre viitorul neamțului.

Fostul mare jucător al lui Liverpool, Jason McAteer, a sugerat că nu ar fi surprins dacă Jurgen Klopp decide să ia o pauză în următoarele 18 luni, conform Daily Mail.

Actualul tehnician al cormoranilor a semnat până în 2024, în decembrie, într-un moment al sezonului în care Liverpool pare că va câștiga în sfârșit Premier League, după 30 de ani.

9 victorii până la titlu

 

După ce formația de pe Anfield a reușit să câștige în urma unei munci grele pe Monlieux, contra lui Wolverhampton, formația din vârful campionatului mai are nevoie de doar 9 victorii pentru a ridica trofeul.

Cu toate acestea, Klopp este ezitant și nu vrea să răspundă întrebărilor despre gloria de a câștiga Premier League încă, iar McAteer consideră că presiunea din partea așteptărilor fanilor ar putea să-l facă pe german să plece în vara lui 2021.

Nu e o surpriză dacă pleacă

 

„Nu e nicio surpriză dacă pleacă. Nu m-ar surprinde deloc. Cred că există o cedare", a spus fostul mijlocaș.

„Pasiunea pe care o depune, efortul pe care îl depune, se întâmplă în continuu", a adăugat McAteer. „Am călătorit cu ei înainte, nu se poate mișca. Nu poate să iasă din hotel, se întâlnește cu potențiali parteneri, iese la cine, face mereu ceva, e constant".

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri