Șoferiță, luptă cu pompele din benzinării. Acuză că sunt "sexiste": "O acțiune dureroasă. Sunt mică în ansamblu"
Autor: Florentina Constantin pe 23 ian, 14:24 | Internațional

O femeie în vârstă de 31 de ani a făcut câteva poze în timp ce se lupta cu o pompă la benzinărie, susținând că sunt "sexiste".

Melanie Morgan, în vârstă de 31 de ani, a făcut câteva poze în timp ce se lupta cu o pompă la benzinărie, potrivit dailymail.co.uk. Ea susține că pompele sunt „sexiste", deoarece sunt proiectate special pentru bărbați, nu și pentru femei care au mâinile mai mici. Ea acuză că stațiile de benzină sunt sexiste pentru că pompele de alimentare au un design făcut special pentru bărbați, iar mânerele îi rănesc mâinile micuțe și trebuie să își lase iubitul să facă plinul mașinii, scrie Mediafax.

Pentru a-și susține punctul de vedere în față partenerului, Jared Griffiths, ea și-a făcut fotografii în timp ce încerca să alimenteze mașina lor, un Ford Turneo Independence, care a fost un efort pentru mâinile ei mititele. Profesoara de 31 de ani din sud-estul Londrei a acuzat benzinăriile de „sexism zilnic", prin mesajele postate social media în care povestea experiența ei atunci când a fost nevoită să facă plinul mașinii sale.

A devenit o problemă atât de mare pentru Melanie, care este mamă a doi copii, încât are de gând ca în viitorul apropiat să își cumpere o mașină electrică, ca să evite alimentarea la benzinării.

"Sunt mică în ansamblu"

 

Melanie a spus: "Am mâinile destul de mici. Sunt scundă. Am un 1.61 metri înălțime, sunt mică în ansamblu însă cred că nu sunt mulți bărbați de aceeași înălțime cu mine sau aceeași dimensiune a mâinilor ca mine. Îmi amintesc că atunci când eram mai tânără mâ gândeam "oh, este o acțiune dificilă", însă este și un lucru nou pe care îl faci".

"Acum ca adult, când trebuie să alimentez mașina în mod regulat, mi-am dat seama că nu mulți oameni găsesc această acțiune dureroasă. Nu cred că majoritatea oamenilor trebuie să se gândească că acest lucru nu funcționează. Nimeni nu se va plânge de asta, iar cei care proiectează aceste pompe presupun că sunt bărbați", a mai explicat femeia.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri