Șoferul sinucigaș care a ucis o fetiță și pe tatăl ei, la Craiova, „dorea ca moartea lui să apară la TV”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Apar amănunte tulburătoare în cazul șoferului sinucigaș care, prin accidentul provocat în Craiova, a luat viața unei fetițe de șase ani și a tatălui ei. 

A trecut o săptămână de la accidentul care a șocat România. Atunci, la Craiova, un tânăr de 25 de ani care dorea să-și pună capăt zilelor, a provocat un accident rutier cumplit. 

În urma impactului, o fetiță de șase ani și tatăl ei au murit. 

Unul dintre apropiații lui Leontin a declarat că, în ultima perioadă, tânărul vorbea doar despre faptul că nu mai poate trăi fără fosta iubită. Prietenul său spune că, dacă familia intervenea și îl ducea la psiholog, poate această tragedie n-ar fi avut loc. 

De asemenea, Leontin și-a dorit ca moartea lui să apară la TV, mai spune prietenul său. 

„Că s-a săturat de viaţa asta. Că o va face să plătească. Că nu o să mai aibă linişte. A spus de nenumărate ori că se urcă în maşină şi se opreşte într-un tir. Fratele său când a auzit asta trebuia să intervină. Poate că dacă îl ducea la un psiholog, dacă i-ar fi explicat că nu e în regulă cum gândeşte, că a intra cu maşina într-un tir aşa cum zicea el înseamnă să-l omoare poate şi pe şofer, eu cred că nu se ajungea la tragedia la care s-a ajuns. Leontin nu a ales să intre cu maşina într-un copac, de exemplu. Dorea ca moartea lui să apară la TV. De asta spunea că se va vorbi mult despre el şi Ana nu-şi va găsi liniştea. nu pot să-i găsesc nicio scuză. Şi ca mine gândesc şi alţii", a declarat unul dintre apropiații lui Leontin pentru Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel