Șoferul unui Lamborghini a început să plângă după ce a rămas fără bolidul de lux. Nu și-a plătit impozitul pentru că era „prea scump” - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șoferul unui Lamborghini a început să plângă după ce rămas fără bolidul de lux / Foto: Pixabay
Șoferul unui Lamborghini a început să plângă după ce rămas fără bolidul de lux / Foto: Pixabay
Reacție neașteptată a unui șofer de Lamborghini, atunci când a rămas fără bolidul de lux pentru că nu și-a plătit impozitul.

Un șofer Lamborghini din Anglia a început să plângă după ce a rămas fără mașina de câteva sute de mii de euro, scrie LadBible. Acesta și-a pierdut bolidul de lux pentru că nu și-a plătit impozitul, care este ”prea mare”.

Polițiștii l-au surprins pe șoferul de Lamborghini Aventador conducând „într-o manieră antisocială și agresivă” pe autostrada în primele ore ale dimineții și l-au oprit. Unitatea de poliție rutieră Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire (BCH) a declarat că automobilul a fost oprit deoarece șoferul fusese deja avertizat de două ori cu privire la comportamentul agresiv pe care îl avea în trafic. Ulterior aceștia au descoperit că bărbatul nu își plătise nici impozitul. Șoferul le-ar fi spus ofițerilor că mașina nu are impozitul plătit deoarece era „prea scump”.

Într-o postare pe rețelele de socializare, unitatea de poliție rutieră BCH a spus: „Vehiculul era deja avertizat de două ori pentru același comportament antisocial și agresiv în trafic. Vehiculul este, de asemenea, neimpozitat, deoarece este prea scump așa cum ne-a declarat șoferul”.

Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia 

Un Lamborghini Urus a fost fotografiat în Mamaia în timp ce tracta un Lamborghini Aventador. Valoarea celor două mașini depășește 750.000 de euro. Lamborghini Urus, bolidul care tractează platforma, valorează circa 250.000 de euro, în timp ce Lamborghini Aventador, mașina tractată, are un preț minim de 500.000 de euro.

"Asta se poate vedea numai în România! Imagine de senzație surprinsă într-o parcare din Mamaia: un Lamborghini Urus tractează o platformă pe care se află un Lamborghini Aventador! Din informațiile pe care le avem, autoturismele aparțin unui om de afaceri din Brașov.", au scris cei de la Europa Press Ro pe pagina de Facebook.

Comentariile internauților au fost pe măsură.

"Dacă omul o fi vrut sa vina cu ambele mașini la mare, nu vad care-i problema.", a scris o femeie. 

"Pare parcat pe 8 locuri. Spune multe despre el parcarea asta. Poate a economisit benzina ca sa aiba bani de parcare.", a scris un bărbat.

"La ce drumuri avem, omul e preventiv.", este comentariul lăsat de alt bărbat. Vezi foto AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel