Sondaj ARGUMENT. Încrederea în politicieni. MARILE SURPRIZE! Cine-i ia fața lui Klaus Iohannis
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ultimul sondaj ARGUMENT, institut de sondare al DCMedia Group, vine cu procente explozive despre încrederea în personalități. 

Sondajul ARGUMENT vă prezintă o analiză completă despre încrederea în liderii politici. 

Se bucură de FOARTE MULTĂ ÎNCREDERE: Gabriela Firea (14%), urmată de Klaus Iohannis (13%). Pe locul al treilea este Traian Băsescu (7%), urmat de Victor Ponta 6%, de Marcel Ciolacu - Dan Barna - Dacian Cioloș, aflați la 5%, dar și de Călin Popescu Tăriceanu și Ludovic Orban, cu 4%. Ultimul clasat la ”foarte multă încredere” e Kelemen Hunor. 

2. -imagine fara descriere- (sondaj-top-incredere_41748200.png)

Kelemen Hunor, în schimb, deschide topul care nu se bucură DELOC de încredere, cu 33%. El este urmat că Călin Popescu Tăriceanu (32%), Ludovic Orban (30%), Victor Ponta, la egalitate cu Marcel Ciolacu  - 28%, Klaus Iohannis (27%), Dacian Cioloș (25%), 23% Traian Băsescu și Gabriela Firea, Dan Barna 22%.

Observăm, de aici, că pe pozițiile cele mai favorabile se află Traian Băsescu și Gabriela Firea, care conduc topul trei al încrederii ”foarte multe” și se află pe ultimele locuri în ceea ce privește lipsa încrederii. 

3. -imagine fara descriere- (sondaj-top-neincredere_17077700.png)

 

Datele au fost culese prin metoda CATI, pe un eșantion simplu, aleatoriu, de 1011 subiecți cu drept de vot, reprezentativ la nivel național. Sondajul a fost efectuat în perioada 6-13 noiembrie, iar marja de eroare este de plus - minus 3%. 

Vezi și: EXCLUSIV  SONDAJ ARGUMENT. Cât de interesați sunt românii de alegerile parlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel