Sondaj EXPLOZIV. Mădălina Hideg, ARGUMENT: MIZA este foarte mare! Se decide SOARTA, sunt interesați DIRECT!
Autor: Giorgiana Croitoru pe 28 aug 2020 / 20:42 | Sondaje
Exclusiv
Exclusiv

Foto: DC NEWS

Exclusiv

Mădălina Hideg, doctor în sociologie, a vorbit despre alegerile locale și miza uriașă care este pusă în joc. Vor ieși românii la vot? 

Jurnaliștii Elena Cristian și Val Vâlcu, analistul politic Bogdan Chirieac și Mădălina Hideg, doctor în sociologie, analizează rezultatele unui sondaj exclusiv marca Argument, institutul de sondare al DCMedia Group.

"Cu siguranță că situația aceasta generată de pandemie afectează toate sectoarele vieții sociale, politice și așa mai departe. Cred că românii se vor ține de cuvânt dacă într-adevăr numărul de cazuri de coronavirus va crește, atunci este posibil ca acest lucru să afecteze în mod semnificativ prezența la vot. De regulă, prezența la vot la alegerile locale este destul de mare, este a doua după alegerile prezidențiale, pentru că oamenii sunt interesați direct, atunci se decide soarta localității lor, se decide cine anume le va conduce destinele pentru încă patru ani, cine anume îi ascultă, îi respectă. Miza va fi foarte mare, dar, cu siguranță, toată această conjunctură poate să afecteze clar prezența la vot", a declarat Mădălina Hideg, directorul științific al institutului de sondare ARGUMENT, al DCMedia Group, în exclusivitate pentru DCNEWS. 

VEZI AICI SONDAJUL COMPLET

Sondaje Vezi toate articolele
Crossuri parteneri