SONDAJ EXPLOZIV. Președintele de partid al anului 2019: Marile surprize. Dezastru pentru un lider
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Anul 2019 a venit cu mari surprize pe scena politică. Au avut loc schimbări la vârf și mutări politice decisive. 

Pe sfârșit de an 2019, DCNews.ro a realizat un sondaj printre cititorii site-ului, pentru a vedea, în opinia acestora, care este președintele de partid al anului 2019. Cel mai mare impact se pare că l-a avut chiar Ludovic Orban, cel care a dus PNL-ul la guvernare și spre câștig în două rânduri de alegeri. 36% dintre cititorii care au votat, în număr de 8.869, sunt de părere că președintele de partid al anului 2019 este nimeni altul decât Ludovic Orban. 

Lupta pentru locul doi

Tăriceanu, care în alți ani era considerat politicianul anului de către cititorii DCNews, anul acesta n-a reușit decât un scor de 5,4%. În schimb, liderul interimar al PSD pare să-și ia avânt, cu 16,2%, fiind urmat de o altă mare surpriză în sondajele DCNews, de Kelemen Hunor, care a urcat pe un loc fruntaș, fiind votat de 15,6%. Ei sunt urmați de Victor Ponta, liderul Pro România, care, în ciuda problemelor din partid, își dispută îndeaproape locul fruntaș, lupta fiind una foarte strânsă pentru al doilea loc. 

Ultimii în clasament sunt Dan Barna, cel care se vrea văzut ca omul nou în politică, viitorul României, Călin Popescu Tăriceanu, care s-a prăbușit incontestabil, și Eugen Tomac, prea puțin vizibil din umbra lui Traian Băsescu. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel