SONDAJ la comanda PNL, dezvăluit de Cozmin Gușă! Orban, PRĂBUȘIT de USR-PLUS. Chirieac: Informații foarte grele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Cozmin Gușă  a oferit exclusivitatea momentului în emisiunea DCNews! 

”Ludovic Orban a aflat ieri dimineață situația din București, care se prezintă în felul următor. Conform sondajelor PNL, campionul politic al Bucureștiului este, la votul politic, USR-PLUS cu 38%, urmat de PSD între 28% și 29%, respectiv PNL, care a căzut la 22%. În acest moment, lupta s-a tripolarizat cu un PNL perdant, dar cu USR-PLUS la pupitru. Ceea ce va însemna o super-înfrângere pentru Ludovic Orban. 

Lucrurile nu stau la fel în lupta pentru primărie, Băsescu a rămas la 13-15%, dar Nicușor Dan, după dezvăluirile din ultimele zile, în acest moment, este pe trend descendent, la o cvasi-egalitate cu Gabi Firea, în jurul a 33%.” a spus Cozmin Gușă, care a dezvăluit că a ”pus mâna” ieri pe sondajul la comanda PNL, după vizita în Constanța a premierului.

”Sunt informații foarte grele pe care le dai” a punctat Bogdan Chirieac, care a subliniat că ”aceste cifre vor face valuri”. 

Sondajul a fost realizat alaltăieri, de tip CATI, a fost procesat ieri noapte, ca în după-amiaza zilei de ieri să fie rezultatele pe masa PNL, a spus Gușă. 

Vezi mai mult în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel