Sondaj Sociopol, prăbușire pe scena politică. Mihai Gâdea: ”Cădere liberă, se duc în cap”. Partidul care riscă să iasă din schemă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ultimul sondaj Sociopol arată o prăbușire bruscă a partidelor aflate la guvernare. Mihai Gâdea a scos graficele. 

”Lucrurile merg tot în jos. Țineți minte această curbă care arată prăbușirea încrederii oamenilor” a spus Mihai Gâdea, în emisiunea ”Sinteza Zilei” de miercuri seară, arătând parcursul percepției sociale, conform unui sondaj Sociopol. 

4. -imagine fara descriere- (sondaj-incredere-generala-2_47062300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (sondaj-incredere-generala_81838000.jpg)

”Ce urmează este spectaculos” a mai spus realizatorul TV arătând un grafic cu evoluția PSD, care, în 2014, a avut un moment foarte bun, urmat de momentul de prăbușire de la alegerile din 2019 și 2020. În prezent, crește timid, dar se află într-un punct de stabilitate, conform graficului prezentat la Antena 3. 

7. -imagine fara descriere- (sondaj-psd_29184800.jpg)

Nu același lucru se întâmplă și cu PNL, care s-a prăbușit brusc. De la ajungerea la guvernare a urmat ”cădere liberă, prăbușire absolută, se duc în cap”. 

5. -imagine fara descriere- (sondaj-pnl_56264600.jpg)

6. -imagine fara descriere- (sondaj-pnl-sociopol_85684000.jpg)

Căderea liberă e și la USR, deși nu este la fel de bruscă ca la PNL. ”Nu mai au unde să se ducă în jos, dacă se mai duc, ies din schemă” a punctat Mihai Gâdea. 

2. -imagine fara descriere- (sondaj-usr-sociopol_27482800.jpg)

Date din sondaj, dar și alte noi date vor fi discutate și astăzi, de la ora 12:00, în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?” cu Răzvan Dumitrescu, unde invitați sunt sociologii Mirel Palada (Sociopol) și Mădălina Hideg (Argument). 

Vezi aici: Răzvan Dumitrescu, emisiune explozivă de 1 aprilie cu Mădălina Hideg și Mirel Palada. Cifre dezastru, dezvăluite la ”Ce se întâmplă?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel