Sony schimbă masiv brandingul jocurilor de PlayStation
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 12 mai 2020 / 22:31 | Tehnologie

Sony a anunțat că jocurile exclusive pentru PlayStation vor fi publicate sub brandul PlayStation Studios, pentru a-i informa pe clienți că jocurile video vin de la una dintre echipele proprii de dezvoltare.

Sony a anunțat că jocurile exclusive pentru PlayStation vor fi publicate sub brandul PlayStation Studios, pentru a-i informa pe clienți că jocurile video vin de la una dintre echipele proprii de dezvoltare, conform The Verge.

Diversele studiouri de dezvoltare ale companiei nipone există deja în cadrul grupului Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios (cu propriul logo), însă noul branding este mai simplu și mai concentrat pe numele de PlayStation.

Multe studiouri, un singur logo

În plus, această redenumire ajută Sony să evidențieze jocurile exclusive pe care le are pentru cei care nu știu că firma deține Polyphony Digital (Gran Turismo), Naughty Dog (Uncharted, The Last of Us), Insomniac Games (Spider-Man), Santa Monica Studio (God of War) sau Sucker Punch (inFamous, Ghost of Tsushima).

Pe lângă rebranding, Sony a făcut și o animație specială care va încorpora personajele din jocurile exclusive, asemănător cu animația Marvel la începutul filmelor sale. Noua animație va apărea în diverse forme la începutul jocurilor, trailerelor și reclamelor din această toamnă, odată cu lansarea PlayStation 5,

Te-ar putea interesa și ....
Tehnologie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri