Sorana Cîrstea a ajuns în runda a doua, la Australian Open. Ce adversară urmează pentru româncă
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în runda a doua la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea s-a calificat în cea de-a doua rundă a turneului Australian Open, după ce a învins-o pe Barbora Strycova, cu 6-2, 7-6 (5), conform Agerpres.

Românca ce ocupă locul 74 WTA a avut nevoie de o oră și 43 de minute pentru a accede în următoarea fază a turneului, după ce și-a învins adversara de pe locul 34 WTA.

Cîrstea a avut procentaje mai bune la ambele servicii, a dominat la mingile direct câștigătoare, însă a făcut mai multe erori neforțate decât adversara sa.

Viitoarea adversară are 15 ani

Cîrstea şi-a asigurat un cec de 128.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi tânăra jucătoare americană Cori Gauff (15 ani, 67 WTA), care a dispus luni de „veterana"' Venus Williams (39 ani, 55 WTA) cu 7-6 (5), 6-3.

Alte trei românce se află pe tabloul de simplu la Melbourne, Simona Halep (a patra favorită), care o va înfrunta în primul tur pe americanca Jennifer Brady, Irina Begu o va avea ca adversară pe olandeza Kiki Bertens, cap de serie numărul nouă, iar Monica Niculescu o va întâlni pe franțuzoaica Alize Cornet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel