Sorana Cîrstea, rezultat meci în prima rundă a turneului WTA de la Palermo
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Sorana Cîrstea a jucat în prima rundă a turneului WTA de la Palermo.

Sorana Cîrstea a fost învinsă de italianca Sara Errani cu 7-5, 1-6, 6-4, luni seara, în prima rundă a turneului WTA de la Palermo, dotat cu premii totale de 163.103 euro, primul care se desfăşoară în circuitul WTA după întreruperea sezonului în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus. Errani (33 ani, 169 WTA) a început mai bine şi a condus cu 4-1 în primul set, Cîrstea (30 ani, 75 WTA) a reuşit să revină şi a egalat, 5-5, dar şi-a pierdut din nou serviciul, italianca impunându-se cu 7-5.

Cîrstea a dominat clar actul secund, adjudecat cu 6-1, şi a început bine şi decisivul, conducând cu 2-0. Errani a revenit şi a luat patru ghemuri consecutive, Cîrstea a egalat, 4-4, dar italianca a înclinat balanţa pe final, câştigând cu 6-4, după aproape trei ore de joc (2 h 57 min). Errani are acum 6-2 în meciurile directe, după ce Cîrstea se impusese în precedenta partidă, în optimi la Dubai, în 2014.

Sorana Cîrstea va primi pentru evoluţia sa un cec de 1.855 de euro şi un punct WTA

Laura Paar (32 ani, 204 WTA) a fost învinsă de rusoaica Liudmila Samsonova (21 ani, 117 WTA) cu 6-2, 7-6 (9), în ultimul tur al calificărilor. Românca va primi 871 euro şi 14 puncte WTA. Laura Paar va continua la dublu, unde o va avea ca parteneră pe germanca Julia Wachaczyk, urmând să joace împotriva principalelor favorite, spaniolele Georgina Garcia-Perez/Sara Sorribes-Tormo.

Tot luni, în primul tur, Irina Begu a fost învinsă de germanca Laura Siegemund cu 6-3, 6-4, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel